Klik voor de startpagina of homepage...
Inhoud
U zoekt een goed verhaal en dito spreker voor uw evenement.

Optreden TSM Business School, Guido Bogert Fotografie

Bijvoorbeeld voor uw klantendag, algemene bijeenkomst, congres, seminar of workshop. Daan heeft de volgende verhalen in zijn map:"Ga kathedralen bouwen!"

Een verhaal over de angst om kathedralen te bouwen. Controle leidt tot angst voor risico en gebrek aan passie die nodig is voor innovatie en groei. We moeten elkaar leren afrekenen en vertrouwen zodat er ruimte vrijkomt om mooie dingen te maken.
Meer informatie...

Cathédrale de Notre-Dame de Reims (1211)...


IT, driving the UNKNOWN ECONOMY

“IT, driving The Unknown Economy” is een verhaal over de transitie waarin de (IT) wereld zich bevindt. IT wordt als water uit de kraan. Overal aanwezig, maar niet sexy. Big data en Social business bieden ongekende mogelijkheden. Maar de nadruk ligt op de klant, niet op technologie. Maatwerk is uit en standaard software is in. Elk bedrijf is een IT bedrijf, maar elk IT bedrijf moet een klantbedrijf worden. De business heeft het laatste woord en IT is faciliterend. Het IT vakgebied is langzaam volwassen aan het worden.
Lees verder...

Lees het CIO Magazine interview (bij versie 1,0 van het verhaal).
Belijk het Eneco verslag (bij versie 1,0 van het verhaal).


Achtergrond: Een jaar of 8 geleden nam ik resoluut afscheid van IT. Ik was de opgeklopte IT beloftes en afkortingen zo zat. Ik had te doen met al die ontevreden IT afnemers die gouden bergen waren beloofd. Ongeveer een jaar geleden begon het te kriebelen. Met de komst van de Cloud en Social Business, met het elan van de jonge IT generaties zie ik zaken wezenlijk veranderen. Daar heb ik 10 jaar op gewacht. Dat verhaal wil ik vertellen.


Home |Daan | Inhoud | Klanten | Publicaties
© Copyright Quakernaat 1998-2016.