Klik voor de startpagina of homepage...

Klanten

Daan Quakernaat is sinds 1998 professioneel en full-time spreker. Per jaar verzorgt Daan tussen de 50 en 100 optredens. Dat zijn dus honderden en honderden optredens door de jaren heen.

Klanten van de afgelopen tijd waren onder andere:

Erasmus MC, HBO Raad, Be Informed, Eneco, UWV, PWC, NIBC Bank, Capgemini, GLT-Plus, VNU Exhibitions, CRH Nederland, Het Vastgoedgenoodschap, Siemens Nederland, Roxit, ING Real Estate Finance, AFAS Software, IBM, IBUS Asset Management, VWS, Fontys Hogescholen, NVWA, De Rechtspraak, Belastingdienst/FIOD, Raad voor de Kinderbescherming, Nyenrode, Koninklijke Metaalunie.


Reactie's

"Knap hoe Daan in de voorbereiding samen met ons de dilemma’s van onze organisatie wist op te pakken. Ik had echt het gevoel dat we het samen aan het vormgeven waren. En dat leidde tot een verhaal dat blijft hangen. Daan wist een zal van 900 medewerkers echt te boeien. Van begin tot einde, met lachsalvo’s en “beklemmende stiltes van reflectie”. Soms tot bijna over het randje, maar altijd met respect de medewerkers de spiegel voorhield."

"De mensen hebben het, weken later, nog steeds over de beelden en kathedralen van Daan, refereren aan zijn vergelijkingen en hebben er hun eigen lessen uit getrokken."
Asker Dekker (senoir communicatieadviseur RWS)

"Daan bracht licht, lucht en ruimte met zijn kathedralen tijdens onze Week van de Inspiratie. Op zijn geheel eigen wijze laat hij iedere toehoorder nadenken over zijn eigen kunnen, zijn ongemakken en zijn dromen. Wat zijn onze dromen op de werkvloer. En waarom geven we ze op? Of beginnen we er soms niet eens aan om ze te verwezenlijken? En hoe kan dat anders? Met zijn sprankelende verhaal schudde Daan iedereen wakker. En sterker nog... een volle zaal op vrijdagmiddag zo enthousiast krijgen... dat is een klasse apart."
Jeroen van Rooden (directeur CAO Belastingdienst)

“Daan laat zien dat je soms gewoon nog ergens in moet geloven om het te kunnen realiseren. Dat doet hij door jou en je organisatie een (lach)spiegel voor te houden. Gecombineerd met energie, zelfspot en een heleboel relativeringsvermogen levert dit een fantastisch aanknopingspunt en inspiratie op voor je verander- of motiverings event. Kotom: Ga een kathedraal bouwen!”
Dennis Noordervliet (Manager Marketing Hypotheken ING Retail)

"Daan Quakernaat confronteert je op verpletterende en humoristische wijze met de uitwassen van het planning- en structuurdenken. Je beseft dat je er zelf middenin zit, tegelijkertijd loop je de zaal uit met de overtuiging dat het morgen anders kan, als je het echt wilt. Meesterlijk zoals hij het INK-managementmodel een plek gaf in zijn presentatie!"
Ruud Stassen (directeur INK)

"Daan is een inspirerende verteller. Het verhaal maakte een bron van energie los. Op een leuke en humoristische wijze kregen we een enorme spiegel voorgehouden! Het is een vorm van thuiskomen. Voor mensen een extra motivatie om er in de toekomst iets geweldigs van te maken. Het verhaal heeft mensen opnieuw aan het denken gezet."
Caspar van der Woude (directeur marketing Robeco Direct)

"...Iedereen wakker, iedereen krijgt een stoot energie, de bijeenkomst kan niet meer stuk. Vol humor, maar ook confronterend. Het was niet zwart/wit, maar wit én zwart. Ik heb de afgelopen 20 jaar veel van dit "soort" inleiders meegemaakt, maar dit was absoluut top!"
Sjef van Gennip (directeur Reclassering Nederland)

"Ik kan iedereen aanraden om de dag te starten met een portie Quakernaat. Een relativerend verhaal over het bij voorkeur negeren van procedures en de zotheid die doorgeschoten wet- en regelgeving soms inhoudt. Het bouwen van de electronische overheid is een kwestie van doen. Mooie dingen maken en als ze niet helemaal perfect zijn, gewoon nog een keer proberen. Net zo lang tot het een keer goed komt."
Karim Henkens (directeur Centric IT Solutions)

Home |Daan | Inhoud | Klanten | Publicaties
© Copyright Quakernaat 1998-2016.