Klik voor de startpagina of homepage...

Publicaties, Artikelen, Columns...

De sekte uit Leusden
…een verslag van twee jaar onderduiken bij AFAS Software…Honderden bedrijven heeft Daan de afgelopen jaren geïnspireerd. Toen werd het anders. AFAS Software raakte een gevoelige snaar. De spreker werd schrijver. ‘De Sekte uit Leusden’ is het resultaat van een twee jaar durende zoektocht naar de werkelijkheid achter bedrijfssucces en miljoenenwinsten. Wat is het geheim en het recept? Waarom zijn medewerkers en klanten zo enthousiast?

AFAS deed voor Daan alle deuren open. Hij mocht alles zien, overal bijzijn en opschrijven wat hij wilde. Daan raakte bewonderd, maar is ook kritisch. De titel van dit boek wordt bij AFAS niet door iedereen gewaardeerd.

Het boek is een kijkje in de keuken. Het neemt je mee naar de wondere wereld van het AFAS DNA. De bouwstof in elke vezel van het bedrijf. Onthullend, ontwapenend, onwaarschijnlijk. Succes blijkt gebouwd op een handvol kernwaarden. Stevig en simpel. Niets geheimzinnigs aan. Succes lijkt voor iedereen binnen handbereik: weten, toepassen, doorleven. Als schrijver blijk je van een bedrijf te kunnen houden.

Te koop in elke boekhandel, bijvoorbeeld bij Bol.com... Neem voor grotere aantallen en kortingen contact op met Daan. Bekijk hier het inkijkexemplaar.

Daan en Bas van AFAS zaten bij RTLZ, bekijk Paul van Liempt. Met Arnold Mars was Daan te horen op BNR, met Marijke Roskam.

Boekje: Ga kathedralen bouwen!

Het complete Daan verhaal is in boekvorm verschenen. Lees alles over de kathedralen, Bekijk de vele perfect gereproduceerde foto's. Vermaak je met de sketches, van Kikkerpoel via Valbeveiliging tot natuurlijk de Fietsbordjes. Lees het vernieuwde essay over de zwarte en de witte wereld. Overal te koop voor 19,90. Bestellen bijvoorbeeld via BOL. Neem voor grotere aantallen en kortingen contact op met Daan. Bekijk hier het inkijkexemplaar (5Mb).Home |Daan | Inhoud | Klanten | Publicaties
© Copyright Quakernaat 1998-2016.