Het complete Daan verhaal is in boekvorm verschenen. Lees alles over de kathedralen, Bekijk de vele perfect gereproduceerde foto's. Vermaak je met de sketches, van kikkerpoel via valbeveiliging tot de fietsbordjes. Lees het vernieuwde essay over de zwarte en de witte wereld. 

De afgelopen jaren heeft Daan tientallen optredens verzorgd rondom de Omgevingswet bij gemeentes, waterschappen, ministeries en zo meer. De Omgevingswet is bij uitstek een kathedraal.

Het onderwijs is één grote kathedraal. Onderwijs is vallen en opstaan. Aan de tekentafel kan je van alles bedenken, maar de praktijk van alle dag bepaalt wat het allemaal waard is. Elk kind is een kathedraal. Elke dag probeer je een kind iets mee te geven, maar als het vandaag niet lukt, dan probeer je het morgen opnieuw. Net zoals de kathedralen bebouwd zijn.

'De Sekte uit Leusden' is het resultaat van een twee jaar durende zoektocht van Daan naar de werkelijkheid achter bedrijfssucces en miljoenenwinsten van AFAS Software in Leusden. Wat is het geheim en het recept? Waarom zijn medewerkers en klanten zo enthousiast?

De cirkel is de wereld om ons heen. Ik deel de wereld in, in een zwarte en een witte wereld. De zwarte wereld is alles wat we kunnen meten, becijferen en vastpakken, De zwarte kant is kenbaar, meetbaar en controleerbaar. De witte wereld is de zachte kant, passie, bevlogenheid, creativiteit en innovatie. De witte wereld kun je niet afdwingen. Je kunt alleen de voorwaarden scheppen.

Contact

+31 (0)6 51 01 88 66

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.