Boekje: Ga kathedralen bouwen!

Het complete Daan verhaal is in boekvorm verschenen. Lees alles over de kathedralen, Bekijk de vele perfect gereproduceerde foto's. Vermaak je met de sketches, van kikkerpoel via valbeveiliging tot de fietsbordjes. Lees het vernieuwde essay over de zwarte en de witte wereld. 

Overal te koop voor 19,90, bijvoorbeeld bij Bol.com, Bruna of Managementboek. Neem voor grotere aantallen en kortingen contact op met Daan.

Bekijk hier het inkijkexemplaar (5Mb). 

Flaptekst:

Jaren geleden stond Daan Quakernaat voor de kathedraal van Reims omhoog te kijken. Hoe is het mogelijk dat ze in de Middeleeuwen dit fenomenale bouwwerk wisten neer te zetten? De middeleeuwers hadden niks maar konden alles. Hoe zit het met ons, in onze tijd? Wij beginnen er pas aan als we risico's van te voren hebben uitgebannen. We zijn druk met formulieren, lijstjes, procedures en vergunningen. Wij blijven te vaak steken in redenen om het niet te doen, om er niet aan te beginnen.

De kathedralen staan voor levenslust, lef, creativiteit, innovatie, vakmanschap, liefde, bezieling en nog veel meer. Daan Quakernaat, spreker van beroep, verdiepte zich grondig in de kathedralenbouwers, hun nalatenschap, hun drijfveren en werkwijze. De laatste tien jaar heeft hij daarover honderden optredens gegeven voor bedrijven en organisaties. Die optredens, de reacties die dat opleverde en talloze bezoeken aan de gotische kathedralen in Frankrijk vormen de basis voor 'Ga kathedralen bouwen!'.

Contact

+31 (0)6 51 01 88 66

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.