Boekje AFAS

'De Sekte uit Leusden' is het resultaat van een twee jaar durende zoektocht van Daan naar de werkelijkheid achter bedrijfssucces en miljoenenwinsten van AFAS Software in Leusden. Wat is het geheim en het recept? Waarom zijn medewerkers en klanten zo enthousiast?

Veel bedrijven zeggen dat de klant centraal staat en dat medewerkers de basis vormen. Het grote verschil is dat AFAS dit echt doet, praktisch doet, met humor. AFAS heeft de waarde van de medewerker en de klant doorleeft en geïntegreerd in de visie.

AFAS deed voor Daan alle deuren open. Hij mocht alles zien, overal bijzijn en opschrijven wat hij wilde. 2 jaar dook Daan bij AFAS onder. Daan raakte bewonderd, maar is ook kritisch. De titel van dit boek wordt bij AFAS niet door iedereen gewaardeerd.

Het boek is een kijkje in de keuken. Het neemt je mee naar de wondere wereld van het AFAS DNA. Succes blijkt gebouwd op een handvol kernwaarden.

Overal te koop voor 24,90, bijvoorbeeld bij Bol.com, Bruna of Managementboek. Neem voor grotere aantallen en kortingen contact op met Daan.

Bekijk hier het inkijkexemplaar.De sekte uit Leusden is ook als luisterboek gratis beschikbaar op Soundcloud. Ingesproken door Bas Westerweel.

Contact

+31 (0)6 51 01 88 66

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.